top of page
_DSC1502.jpg

Què diuen de nosaltres

revista Gidona girona llagostera platja d aro sant feliu de guixols s' agaro sagaro

Agost 2021

L'Atelier Dagà Clos 

"Artesania gastronòmica des de la humilitat"

La història de Lluís Dagà i Iris Clos, els propietaris de L’Atelier Dagà Clos de Llagostera, és molt més que una història d’amor. Van decidir fer d’aquest restaurant la seva vida. L’han construït, l’han reformat, han posat en marxa el seu propi hort… És la seva filosofia de vida.

Lluís Dagà és un vell conegut dins el món gastronòmic, tot i tenir 34 anys(...)

Febrer 2023

"Lluís Dagà és un dels abanderats d' una nova restauració de caràcter humanista que obre camins sigilosament fora de les grans ciutats, despullant-se de la llosa de models anteriors en els quals la vida personal quedava condemnada a l' ostracisme. 

Com a cap de cuina del Motel Empordà, tenia una posició de lideratge per seguir fil per randa el carril dels grans noms més ortodoxos,(...) 

Va decidir tornar a aprendre a cuinar per assaborir la recompensa de l' energia il·limitada dels que més t' estimen. Ara, dirigeix una petita sala arran de terra, omple un celler ple de vins superlatius (...)"

revista publicacio michelin restaurant lluis daga iris clos
forum gastronomic barcelona 539 plats forts vis a vis taberna barcelona puigcerda la cerdanya

06 Novembre 2023

Xerrada i taula rodona al Forum gastronòmic de Barcelona. 

"Objectiu decreixement"

23 novembre 2023

Ens entaulem al restaurant L'Atelier Dagà Clos per gaudir del menjar que ens dona la terra del seu entorn cuinat de manera tradicional i aplicant-hi els nous coneixements i tècniques. Lluís Dagà, cuiner i copropietari, ens obre les portes del seu establiment i ens en presenta la carta. 

francesc mauri catalunya radio girona barcelona meteomauri meteorologia meteoroleg radio
top girona magazine revista influencer foodie

Novembre 2023

És una foto històrica i no serà la única. Són cuiners joves per sota dels 40 anys. Volem visualitzar el futur de la gastronomia i hem fet una primera radiografia. Apassionats, ben formats i desacomplexats, tots han passat per algunes de les millors cuines del món. (...)

11-13 Març 2024

NEXT GENERATION · Xerrada i taula rodona al Forum Gastronòmic de Girona. 

Com viuen la restauració les noves generacions.

lluis daga marc ramos sinofos girona
bottom of page